Foto a film

18.09.2010 09:05

 

Foto a film

 

Tato výjimečná událost vašeho společného života by neměla zůstat jen ve vzpomínkách. Fotky zvěční vaši lásku a jedinečné kouzelné okamžiky navždy a postarají se o to, aby vás i po letech zahřálo u srdíčka…

 

 

Pro tuto chvíli vám doporučujeme objednat si profesionálního fotografa či kameramana. Ti se postarají o to, aby vaše fotky nebo video, byly opravdu krásné a nezapomenutelné. Téměř každý fotograf nabízí i focení svateb, proto se poptejte na svatební katalog s jeho/jejími fotografiemi a jistě se podle svých sympatií rozhodnete. Mnoho fotografů či společností s tímto zaměřením se prezentuje také na internetových stránkách, třeba vás zaujmou právě zde. Pokud s tím však budete mít problém, na matrice vám tuto službu také rádi zprostředkují.

Tip: Na vše ohledně fotografií se informujte předem. Týká se to počtu kusů a sad, negativů, možností dalších úprav (zvětšení/jiná barva), nabídky alb a především pak ceny a dalších příplatků, popř. slev.

S fotografem se osobně domluvíte předem, jak vše bude probíhat. Jistě vám podá několik návrhů, kde by bylo vhodné a hezké se vyfotografovat. Může to být parku či v zámku ve vašem městě či u jiného zajímavého architektonického skvostu, ale také ve svatebním ateliéru, což teď znovu získává na oblibě.Dobrý fotograf se však přizpůsobí i vašim speciálním přáním. Rozhodně však nezapomeňte na pár portrétních snímků vás dvou Rozhodnete-li se fotografa postrádat, pak pověřte focením své přátelé, čím více, tím lépe. Možná se jim to stane příjemnou zábavou a třeba budete i mile překvapeni, co vše vašim očím uniklo. To samé pak vyzkoušejte i s kamerou.

Tip: Nezapomeňte na pravidlo 3P a to zní: prstýnek, polibek, podpis. Fotograf či kameraman budou jistě s napětím očekávat tyto události, proto jim k tomu dejte dostatek času, jen tak budou vaše chvíle nezapomenutelné i na fotografiích a záběrech.