Trocha inspirace, jak poblahopřát novomanželům.

18.09.2010 09:19

 

Trocha inspirace, jak poblahopřát novomanželům.

Budeme rádi, když i Vy nám přispějete svým přáníčkem.

 

Dnes jste si řekli svoje ANO a tím je všechno ujednáno. Ze srdce bych vám přála, aby vaše láska jako víno zrála. Aby září žhnula jako věčná svíce, které neubývá, ale je jí stále více.

 

 Tak se mějte hodně rádi, život běží úprkem.
Držte se vždy kolem krku, ale nikdy pod krkem!

 

Dnes už všichni vědí, že se #JMENO# žení. Žádný stud a dolů trenky, do roka ať vlají plenky.

 

 Milý ženichu, ať Ti stojí hodinu, ať ti stojí rok, ať Ti stojí sto roků - věrná žena po boku! Milá nevěsto, Tobě ať se otevírá každý den - štěstí v kruhu rodinném.

 

 Jak ty jemu, tak on Tobě,
věrni buďte v každé době.
Jeden druhého si važte,
stále s láskou žít se snažte.
Láska největší je dar,
buďte navždy šťastný pár!

 

 Dnes Vám všichni blahopřejí, slavnostní už zvony znějí, tak ať je toto vaše ANO dnešního dne požehnáno. Co je láska, to už víte, co je štěstí pochopíte, až se sklánět budete, nad postýlkou dítěte. A tak pro lásku, pro štěstí, pro všechno co Vás chrání, pro brzkou kolébku přijměte blahopřání. Žijte jeden pro druhého, než přijde ten třetí a pak lásku rozdělte si mezi Vás a děti.

 

 

 

Už Tě chytla, už Tě čapla, už Ti muži, pusa sklapla. Nečerti se kohoute, už máš hlavu v chomoutě. Nebudeš sám, budeš v páru, tahat tu manželskou káru.
Drž si ženo muže zkrátka, zavírej si za ním vrátka, šlap mu hezky na paty, ať ví, že je ženatý. Tak jak Rumcajs s Mankou v lese, stejně i Vy, milujte se.
A ať se Vám nestýská, pořiďte si Cipíska.

 

 Na společnou cestu žitím ve dvou jste se vydali a při ní jste jeden v druhém oporu svou získali. I když občas bouře s krupobitím, vlnami, zas vysvitne zlaté slunce nad Vašimi hlavami. Vše nejlepší k výročí svatby.

 

 Našli jste jeden druhého a pocítili štěstí, které přichází, když dva životy spojí láska. Přeji Vám, ať se nic z těchto krásných chvil nevytratí. Vše nejlepší k výročí svatby.

 

 Nezáleží na tom, jestli jsme právě v pohodě nebo jsme na sebe naštvaní ... hlavní je, že se máme pořád rádi! Blahopřeji k našemu výročí.

 

 V pohádce, když zazvoní zvonec, princ si vezme princeznu a pohádky je konec. Ať ta Vaše pohádka svatebním dnem teprve začne!

 

 Co krásnějšího může být, než sny o lásce ve dvou snít? Co vzácnějšího může být, než jeden pro druhého žít? Co více může člověk chtít, než lásku sňatkem završit? Krásný život ve dvou Vám přeje #VAŠE JMENO#

 

 

 

Láska, to je štěstí, které si dáváme navzájem. Přeju Vám, abyste jí měli jeden pro druhého vždy dostatek 

 

Žijte jeden pro druhého než přijde ten třetí a pak lásku rozdělte si mezi Vás a děti. Blahopřeji k Vaší svatbě.

 

 

 

Ať jste stále jako v ráji, ať Vám srdce láskou hrají, dneska, zítra, pořád dál, ať jste nejšťastnější pár. 

 

 

 

Zvonky štěstí píseň hrají, ptáčkové Vám zazpívají, pro nevěstu a ženicha, ať Vám láska neutichá, ať Vám kvete samé štěstí, pro to štěstí držím pěsti.

 

 

 

Mohli bychom hledat dlouho, mohli bychom hledat všude, ale těžko bychom našli LEPŠÍ PÁR! Blahopřejeme k svatbě a přejeme hodně štěstí a lásky ! 

 

Žijte spolu, pijte spolu, jezte u jednoho stolu, spěte v jedné posteli, ať Vám pánbůch nadělí. Žijte šťastně, vždyť jste mladí a mějte se spolu rádi. Blahopřeji k Vaší svatbě. 

 

 

 

 

Diskusní téma: Svatební blahopřání

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek